Hej!

Ladda ner senaste versionen av webbläsare.

decorative food decorative food decorative food decorative food

SVERIGES BÄSTA KYCKLING
KOMMER FRÅN KARINÄS

En liten region i Sydvästra Finland som även
kallas Finlands frodiga skafferi

SVERIGES BÄSTA KYCKLING ÄR FINSK

Vi anser att den friskaste kycklingen är den bästa. Att den kommer från just finska Karinäsregionen är ingen slump. På våra gårdar brukas jorden av tredje generationens bönder med ett och samma mål: att föda upp världens bästa och mest hälsosamma kyckling. På Karinäs familjegårdar går kycklingarna med ständig tillgång till rent vatten, matas med lokalt odlat fullkornsvete och hålls fria från medicinering – vilket bidragit till att Finland har lägst antibiotikaanvändning i världen sin kycklingproduktion enligt European Food Safety Authority. Svenska Livsmedelsverkets mätningar visar att även nivån på campylobakter är lägre i Finland än i Sverige. Eftersom det inte finns någon Salmonella i finsk kyckling, kan den föras över gränsen till Sverige utan att behöva testas på samma sätt som importerad kyckling. Gott föder gott!

chicken chicken
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.
Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om HKScan's integritetsmeddelande.