Hej!

Ladda ner senaste versionen av webbläsare.

KanaSet: maistelun mullistava uutuus

Nyt sitä saa, tsat-tsat-tsaa! Kariniemen uusi KanaSet-sarja tuo sinulle kypsät kanapalat ja dipit samassa pakkauksessa.Kanaherkkujen ystäville löytyy niin paahdettuja fileepaloja ja grillattuja wingssejä kuin friteerattuja kanarenkaitakin.

Tiedätkö sen tunteen, kun tekee mieli jotain ruokaisaa naposteltavaa? Kavereiden kanssa hengaillessa, työn ohessa, telkkarin ääressä, piknikillä… Nyt odotus on päättynyt, tarjolla on vihdoinkin ratkaisu näihin arjen pikkupulmiin. Missä vain, milloin vain, KanaSet tuo kiireiseenkin elämään lisää makua!

Kaikki KanaSetit voi nauttia kylmänä tai kuumana. Jos haluat lämmittää kanapalat, leikkaa vain pussin kulma auki, käytä mikrossa ja anna palojen ropista pussista takaisin pakkaukseen. Kunkin KanaSetin mojova dippipari pitää kanan makoisana joka säässä ja lämpötilassa. Sekä dipit että kanapalat matkaavat kätevästi samassa pahvipakkauksessa vielä sen avaamisen jälkeenkin.


Yksi KanaSet on oiva annos yhdelle aikuiselle, mutta KanaSetit ovat myös rattoisaa jaettavaa. Valitkaa vaikka jokainen oma lempparinne, maistelkaa toisiltanne ja pistäkää samalla kaikki eri dippiyhdistelmät testiin!

KanaSet on mainio juuri sellaisenaan, mutta mikäpä estää ottamasta sitä mukaan osaksi monipuolisempaa ateriaa. Pilko kylkeen vaikka raikas salaatti, nam!

Minkä tahansa KanaSetin valitsetkin, saat aina suomalaista kananpoikaa.

 

Kariniemen KanaSet paahdetut fileepalat

Tästä KanaSetistä löydät uunipaahdettuja kananpojan sisäfileitä sopivina suupaloina. Maukkaat dippimaut ovat mango ja curry. Mango-dippi on miedosti chilillä maustettu raikas ja ja kevyt kastike, curry-dippi taas currylla maustettu täyteläinen ja kevyt kastike.

 

 

Kariniemen KanaSet grillatut wingsit

Tämän KanaSetin wingsit ovat grillattuja ja maukkaaksi maustettuja kananpojan siipipaloja. Makua täydentävät piri piri sekä nacho cheese -dipit. Piri piri -dippi on voimakkaasti maustettu chilinen tomaattikastike, nacho cheese puolestaan voimakkaan juustoinen kastike.


 

Kariniemen KanaSet friteeratut kanarenkaat

Tämä KanaSet kätkee sisälleen paistettuja ja leivitettyjä renkaita, jotka on tehty kananpojan fileestä ja mehevästä paistilihasta. Herkulliset dippimaut ovat nacho cheese ja pepparillo. Nacho cheese on voimakkaan juustoinen kastike ja pepparillo-dippi kolmella pippurilla maustettu täyteläinen majoneesikastike.


 

Mahtavia naposteluhetkiä KanaSettien parissa. DIPPIS!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.
Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om HKScan's integritetsmeddelande.