Kanakoulu

Kariniemen kanakoulu tarjoaa tietoa kananpojan oikeaoppisesta käsittelystä ja kypsentämisestä. Näillä ohjeilla kokkaat mehukasta ja maistuvaa kanaa! Mikäli sinulle jää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä sivuston kautta tai somessa.

Näin paloittelet kananpojan ja teet mehevää uunikanaa

Kananiksi: Näin paloittelet kananpojan

Kariniemen kanaherkuista löytyy niin koipia kuin rintafileitäkin, mutta moni pilkkoo mielellään kokonaisen kananpojan itse ja hyödyntää sen kaikki osat.

Lue lisää

Kananiksi: Näin paistat mehevintä uunikanaa

Kananpoika on kätevä raaka-aine, sillä se kypsyy uunissa jo 30-45 minuutissa. Mutta jos sinulla vain on aikaa, kannattaa kanaherkku jättää muhimaan vielä ylimääräiseksi vartiksi. Näin siitä tulee erityisen mehevää ja mureaa.

Lue lisää

Inspiroidu kanaresepteistä